Generalen har anlänt!

Postad av Joel Abrahamsson

I våras gick vi ut med en lite annorlunda formulerad platsannons där vi efterlyste en ”Frontendgeneral”. Annonsen fick rätt stor spridning på Twitter och reaktionerna var överlag positiva. Det fanns dock undantag i form av personer som vände sig mot att vi använde ordet general. Tydligen var det lite fånigt :)

En av dessa personer var Palle Zingmark, en mycket senior frontendutvecklare med ~15 års erfarenhet i branschen. Personen som beskrevs i annonsen stämde dock väl in på Palle och som tur var stoppade inte dess rubrik Palle från att söka sig till oss.

Palle Zingmark.
Palle Zingmark.

Palle, som närmast kommer från Creuna, gjorde i går sin första dag hos oss som frontendgeneral. Eller rättare sagt, som frontend-lead.

Varmt välkommen, Palle!

Som om det inte vore nog att Palle börjar hos oss så har han, och hans familj, redan bidragit till att berika Expressens läsares liv – genom att bjuda hem dem till sig i form av ett hemma hos-reportage i Leva & Bo!

För övrigt: Vill du också komma och uträtta stordåd tillsammans med Palle och resten av Expressens lilla men växande utvecklingsavdelning? Just nu söker vi Node-utvecklare, ytterligare frontend-utvecklare, apputvecklare, produktägare och UX-designers.

PS. Missa inte vår nästa bloggpost, följ oss på Twitter!

Till startsidan