's Picture

HC fick årets första kultur-like: ”En förebild”

Postad av Rebecca Hagnestad

Han är den som räddar oss alla när tekniken failar.
Han är den som alltid har ett glatt leende på läpparna.
Han är den som ser till att vi alla får chans att göra vårt jobb.
Han är HC.
När det är teknikstrul på våning fyra så är det till servicedesk man vänder sig. Där hittar man också årets första mottagare av kulturliken: Hans Christian Madsen, eller HC, som han också kallas.

Hans titel är ”domain owner collaboration tools”, men egentligen kanske han rätt och slätt borde kallas för hjälte. Hans goda humör och trevliga sätt var något som hyllades under torsdagens best of demo. Nomineringen löd:

Månadens kulturlike går till en kollega som gör livet lättare och arbetet roligare för oss alla i det här rummet. Han sprider alltid en skön energi oavsett vad uppgiften är. Om den här kollegan är inblandad känner man sig alltid trygg att det kommer att bli jättebra. Vår vandringstummemottagare är dessutom otroligt trevlig, professionell och serviceminded från start till slut, och man noterar inte ens att vi rent organisatoriskt inte jobbar på samma avdelning. Och han är en förebild för oss alla eftersom han alltid gör klart till 100% och håller superfokus på ett problem i taget. Så borde vi alla jobba.

HC Madsen mottog kulturliken på best of demon, prisutdelare var team lead Henrik Tornberg.
HC Madsen mottog kulturliken på best of demon, prisutdelare var team lead Henrik Tornberg.

Hur kändes det att få ta emot kulturliken? Det kändes otroligt roligt och oväntat. Jag älskar mitt arbete och det känns väldigt bra att användarna tycker att jag gör ett bra jobb.
Hur skulle du beskriva kulturen på Expressen utveckling? Kulturen på Expressen Utveckling är positiv och öppen, det känns som man alltid kan prata med alla kollegor utan att känna att man stör.
Vilket är ditt roligaste minne från din tid här? Det roligaste minnet jag har är nog när jag var klar med den första google-utbildningen för hela Bonnier News. Rushen av att klara av något jag inte trodde jag skulle klara var helt obeskrivlig.
Vad är det bästa med att jobba här? Att jag är på en arbetsplats som är i konstant utveckling för att möta marknaden.

HC Madsen arbetar på servicedesk på Expressen.
HC Madsen arbetar på servicedesk på Expressen.

Tidigare mottagare av kulturliken
Magnus Bengtsson, utvecklare devops, december 2018
Andreas Launila, ML-utvecklare, november 2018

PS. Missa inte vår nästa bloggpost, följ oss på Twitter!

Till startsidan