's Picture

Vare sig EM eller Game of Thrones kunde stoppa WWDC-meetup

Postad av Simon Hjälmefjord under ios development, wwdc, meetup

I samarbete med Cocoaheads Sthlm hostade vi på Expressen Utveckling en meetup där vi under måndagen visade Apples keynote från årets WWDC, tillsammans med bra för- och eftersnack.

Självklart hälsade getingen alla välkomna.

Givet hård konkurrens från Sverige-Irland, Nytt Game of thrones-avsnitt och det fina vädret så var vi väldigt nöjda med att så många andra Apple-entusiaster valde att se keynoten tillsammans med oss.

En av de största behållningarna med WWDC-keynoten är den sociala delen, och att tillsammans med andra diskutera vilka nyheter vi gick igång mest på, och vad som var mindre spännande (emojis). Därför tyckte vi att det var extra roligt att bidra till att hjälpa communityt, träffa andra utvecklare och prata om de tekniker och plattformar som är en stor del av vår vardag.

BONUS: På vinst eller förlust försökte vi också göra en live-intervju med vår utvecklare Pär, som är på plats på WWDC. Men pixlig bild, dåligt publikt wifi och väldigt mycket brus gjorde att vi fick lägga det på hyllan. Pär har lovat att komma med lägesrapport i kommande bloggposter. Stay tuned.

PS. Missa inte vår nästa bloggpost, följ oss på Twitter!

Till startsidan