's Picture

Women in Tech + Expressen = sant

Postad av Nathalie Wassgren

Tisdagen den 8:e mars är det dags för årets upplaga av Women in Tech (WIT) Stockholm. För tredje året i rad samlas runt 1 000 teknikintresserade tjejer som jobbar, eller är intresserade av att jobba, inom teknikbranschen för att inspirera och låta sig inspireras av föreläsningar, paneler och varandra. Det kommer att bjudas på keynotes av bland annat Spotifys egna Daniel Ek och personligen ser jag fram emot att gå på paneldebatten "What we Love and Hate With Working in Tech" där jag hoppas på intressanta diskussioner om för- och nackdelar med att vara tjej inom IT-branschen. Av sociala medier att döma är förväntningarna på dagen höga och intresset för WIT är minst sagt stort då biljetterna till eventet sålde slut på tio minuter.

I samband med konferensen erbjuder vi nu en unik möjlighet för alla tech-tjejer, inte bara WIT-deltagare, att besöka oss på Expressen för att se hur Sveriges modigaste utvecklingsavdelning jobbar. Under tre timmar kommer du att få träffa både oss på utvecklingsavdelningen, men också andra delar av tidningen som redaktioner, TV och annons. Du kommer att få se hur vi jobbar med sociala medier, användartester och hur vi säkerställer att våra sajter fungerar på alla nya devices som dyker upp. Och mycket annat.

Förmiddagen avslutas med en lunchföreläsning med fokus på utveckling där jag bland annat berättar lite mer om vad som gör oss till Sveriges modigaste utvecklingsavdelning. Vår UX-chef Anette Lovas bjuder på en underhållande övning på temat användartest och som titeln avslöjar bjuds det självklart också på lunch.

Ta tillfället i akt och besök Sveriges snabbast växande nyhetssajt! Anmäl dig här genom att skicka ett mail till Anette där du talar om vem du är och att du gärna vill komma förbi den 8:e mars.

Så här hittar du hit.

PS. Missa inte vår nästa bloggpost, följ oss på Twitter!

Till startsidan